Binnen bij bol.com : undercover bij de winkel van ons allemaal - van Bergeijk, Jeroen, 1965- (Amsterdam : Querido Fosfor, 2019)
Een anonieme hal van acht voetbalvelden groot aan de rand van een bedrijventerrein in Waalwijk. Eindeloze schappen met spullen en spulletjes. Welkom in het distributiecentrum van bol.com. Hier gaat Jeroen van Bergeijk undercover, omdat hij wil weten wat er gebeurt als wij om vijf minuten voor middernacht besluiten dat we morgen een stofzuiger of een airfryer nodig hebben. Wie zijn de mensen die ervoor zorgen dat we ons pakketje thuisbezorgd krijgen? En wie pakt het uit als we het retourneren?
Met literatuuropgave.
Keywords: arbeidsomstandigheden -- 331.