Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. - The American Psychiatric Association (Washington : American Psychiatric Association, 1982)
Derde editie van dit standaardwerk wat betreft de psychiatrie. In deze uitgave geen waarschuwend woord zoals we dat in de Nederlandstalige uitgave terugvinden. Voor alle duidelijkheid nog eens melden: dit is een gevaarlijk boek in handen van leken, mensen die niet de scholing hebben gehad die nodig is om dit boek correct te gebruiken (psychiaters, psychologen, verzorgend personeel, ...). Het kan niet de bedoeling zijn dat leken op zoek gaan naar kenmerken om bepaalde mensen zomaar een etiket op te plakken en te bestempelen als gevaarlijk voor de maatschappij, ...