Leren ontspannen : handleiding voor de therapeutische beroepen - Bernstein, Douglas A., 1942-; Borkovec, Th. D. (Nijmegen : Dekker en van de Vegt, 1977)
Een handboek bij de professionele beoefenaars van de psychotherapie: hoe stel ik mijn patiënt(e) op mijn gemak, hoe begin ik de sessie, welke problemen kunnen opduiken en hoe krijg ik die opgelost, ...