Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV - Koster van Groos, G. A. S. (Lisse : Swets en Zeitlinger, 1995)
Een beknopte handleiding bij de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. In een waarschuwend woord wordt nog eens benadrukt dat dit geen boek is dat door iedereen kan gebruikt worden om etiketten te gaan plakken op mensen: alleen geschoolde mensen (lees: psychiaters, psychologen, geschoold personeel, ...) mogen dit boek met de nodige voorzichtigheid gebruiken en moeten zich heel de tijd natuurlijk aan de beroepsethiek houden.
Keywords: 6063 -- Psychopathologie - Psychiatrische ziektekunde; 6064 -- Kinderpsychiatrie - Jeugd- en adolescentiepsychiatrie; DSM IV; KVHB:Classificatiesysteem.; KVHB:Psychiatrie.; KVHB:Psychodiagnostiek.; KVHB:Testbank.; PEDA *606.; PEDA *64.; PEDA *658.; PEDA *G 689.; psychiatrie; psychiatrische patiënt; psychodiagnostiek