Het voorkómen van het stotteren : wenken voor onderwijzers en opvoeders - Hoepfner, Th.; Meyer, R. Fr. (Groningen : P. Noordhoff, 1927)
Het boek op zich is natuurlijk al heel interessant, maar leuk zijn ook de andere titels van dezelfde auteurs en uitgever die achteraan ter informatie nog eens meegegeven worden aan de lezer(es): "Over spraakgebreken en hunne bestrijding", "Het doove kind in het thuisgezin", "Het afzien van den mond: oefeningen voor zelfonderricht voor slechthoorenden", "De mondstanden der Nederlandsche klanken", ...