La leçon d'orthophonie - Michaux, P.; Boon, Gerard (Bruxelles : Em. Rossel et Fils, 1913)
De orthofonie is de behandeling van spraakstoornissen. Dit kleine boekje is een heel theoretisch boekje, voer voor de specialisten: hoe geef je les aan spraakgestoorden, hoe geef je les aan één persoon, hoe geef je les aan een groep, hoe pak je de verschillende spraakstoornissen aan, ...