Oefeningen voor stotteraars - Van Lier, L., 1851-1930 ('s-Gravenhage : Ykema, 1902)
L. van Lier omschrijft zichzelf op de titelpagina als een "gediplomeerd spraakleraar te 's-Gravenhage. De oefeningen zijn uitvoerig geïllustreerd met tekeningen van lichaamshoudingen, handelingen die je moet doen, de zinnen of woorden die je moet uitspreken, de manier waarop je de tong moet houden, ... Een mooi boekje over de geschiedenis van de manier waarop je stotteraars tracht te integreren in het dagelijkse leven.