Van klacht tot therapie : medisch-psychologische beschouwingen - Pierloot, R. (Roland Alphonse Jules), 1924-2021 (Leuven : Acco, 1985)
In dit werk worden een aantal psychologische aspecten van het ziek zijn en de interactie tussen patiënt en arts in het licht gesteld.