Charakteranalyse - Reich, Wilhelm, 1897-1957 (Frankfurt am Main : Fischer-Taschenbuch-Verl., 1976)
Hoe voer je, in theorie althans, een analyse uit van iemands karakter, wat zijn de gevaren van een karakteranalyse, wat moet je met masochistische, emotioneel labiele of schizofrene persoonlijkheden, ... ??? Karakterstudie is zeker geen saaie bedoening, zoveel is zeker.
Lizenz d. Verl. Kiepenheuer u. Witsch, Köln, Berlin
Keywords: Psychoanalyse