Biologie und Klinik des Zentralnervensystem : abgehalten am 16. Oktober 1967 anläßlich des 50-jährigen Bestehens des pharmazeutischen Departements der Sandoz AG. - Jacottet, C. M.; Akert, Konrad, 1919-2015; Harris, G. W.; Hydén, H. (Basel : Sandoz, 1967)
Drietalige bundeling (Duits, Frans, Engels) van alle teksten die voorgedragen werden op een symposium rond het centrale zenuwstelsel. Sprekers van over de hele wereld, georganiseerd door Sandoz ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van hun departement dat zich specifiek bezig houdt met de neurologie.