Medische terminologie in praktijk - Moors, Lydia (Antwerpen : Garant, 2013)
Een praktische inleiding in schrijfwijze, betekenis en uitspraak van de medische terminologie. Via een link naar internet kom je bij een aantal praktische oefeningen en ingesproken dictees.
Keywords: Pathologie; Woordenboek Repertorium; medische terminologie