Het psychiatrisch formularium : een praktische leidraad - D'Haenen, H.A.H. (Rotterdam : Erasmus Publishing, 1992)
De hele psychiatrische problematiek komt hier aan bod: slaapstoornissen, angststoornissen, stemmingsstoornissen, agressie en suïcidaliteit, eetstoornissen, ... Het tweede deel van het boekje is gewijd aan de psychofarmaca: welke medicijnen gebruiken we voor welke kwaal?