Karakter en aanleg in verband met het ongeloof - Rümke, H. C. (Henricus Cornelius), 1893-1967 (Amsterdam : ten Have, 1963)
Waarom gelooft een mens in God, zo vraagt Rümke zich af. Dat hij de nodige scepsis en nuchterheid aan de dag legt mag blijken uit het kleine titeltje dat te lezen valt op de kaft van het boekje: "Geloof: een ontwikkelingsstoornis?".
Keywords: Apologetics; Character; Skepticism