Principles of roentgenological interpretation (with addition of a chapter on radiation therapy) - Sante, Le Roy, 1890-19.. (Ann Arbor : Edward Brothers, 1958)
Hoe moet je röntgenfoto's precies "lezen"? Dit is een heel uitgebreid boek: de auteur beperkt zich niet tot de breuken en ontwrichtingen van het skelet maar heeft ook oog voor botinfecties, tumoren, longen, bloedsomloop, maag, urinewegen, gebit, gebit, sinussen, ... En zoals beloofd is er ook een afsluitend hoofdstuk gewijd aan radiotherapie.