Sexuele stoornissen bij man en vrouw - Masters, William H., 1915-2001; Johnson, Virginia E., 1925-2013; Verstegen, Liesbeth (Amsterdam : Paris, 1971)
Zoals op de kaft van dit boek staat te lezen: het onderzoek van Masters en Johnson was baanbrekend. Na het schrijven van een boek over een normaal seksueel leven van man en vrouw was het met dit boek de beurt aan een werk over sexuele stoornissen bij beide geslachten: onvermogen tot ejaculeren, primaire en secundaire impotentie, orgastische verstoringen bij de vrouw, pijn tijdens de coïtus, ... Alle problemen komen aan bod en Masters en Johnson stellen ook enkele therapieën voor die misschien een hulp kunnen zijn bij het oplossen of verlichten van deze problemen. Als afsluiter krijg je ook een interview te lezen met Masters en Johnson waarbij ze spreken over in werk, nu en in de toekomst.