Zicht op kanker. - Belgische Vereniging voor Kankerbestrijding (Brussel : Belgische Vereniging voor Kankerbestrijding, 1998)
Na hart- en vaatziekten is kanker de tweede doodsoorzaak in België. In het kader van een preventiecampagne geeft de Belgische Vereniging voor Kankerbestrijding dit boekje uit: wat is kanker, kanker in cijfers, de verschillende kankertypes, diagnose en behandeling, leven met kanker, kanker voorkomen en vroegtijdig opsporen, ... Allemaal heel klaar en duidelijk uitgelegd en geïllustreerd met eenvoudige tekeningen zodat alles visueel wat duidelijker wordt.