Savoir interpréter les examens complémentaires neuro-psychiatriques - Baruk, Henri, 1897-1999 (Bruxelles : Albert De Visscher, 1969)
In dit werkje legt professor Baruk uit hoe je de bijkomende onderzoeken en resultaten moet interpreteren: er is natuurlijk de EEG, maar verder zijn er ook de verslagen uit ziekenhuis en psychiatrie, de lichamelijke waarnemingen, de psychische evaluatie, ...