Essential psychopharmacology : neuroscientific basis and clinical applications - Stahl, Stephen M., 1951-; Muntner, Nancy (Cambridge : Cambridge University Press, 1996)
Een heel uitgebreid en mooi geïllustreerd boek over de medicijnen die gebruikt worden in de psychiatrie: uit welke bestanddelen bestaan ze precies, voor wat worden ze gebruikt, wat doen ze precies met ons zenuwstelsel en onze hersenen, hoe veranderen ze ons gedrag, ... ???