Long-term treatment of depression - Montgomery, Stuart A., 1938-; Rouillon, Frédéric, 1951- (Chichester ; New York : J. Wiley, 1992)
Verschillende auteurs dragen hun steentje bij aan dit werk dat gewijd is aan het thema depressie: genezing, preventie, vermijden dat depressie na genezing terug de kop opsteekt, ...
Includes bibliographical references and index.
Keywords: Depression, Mental -- Treatment; Depressive disorder -- Therapy; Long Term Care