Brief encounters : brief psychotherapy - Lewin, Karl Kay, 1925-; Hammett, Van Buren O. (St. Louis, Mo., : W. H. Green, 1970)
Een naslagwerk waarin eerst de theorie ... en vervolgens de praktijk van de psychotherapie uitgelegd wordt aan de lezer(es).
Includes bibliographies.
Keywords: Brief psychotherapy