French's Index of differential diagnosis : With 774 illustr., of which 216 are in colour - French, Herbert, 1875-1951; Douthwaite, Arthur Henry, 1896-1974 (Bristol : Wright, 1960)
Een uitgebreid naslagwerk waarin alle mogelijke lichamelijke gebreken aan bod komen: grondig uitgelegd en rijkelijk geïllustreerd met foto's en tekeningen die je meteen het ziektebeeld tonen.