Savoir interpréter l'écho médian et l'électroencéphalogramme dans les traumatismes du crâne - Fischgold, Henri; Guelfi, Julien-Daniel; Hazemann, Paule; Olivier, Léon (Bruxelles : Albert De Visscher, 1969)
Een woordje uitleg bij de correcte interpretatie van o.a. een EEG bij patiënten met een schedelletsel.