Savoir interpréter un examen oculaire - De Laet, Henri-A.; Amsler, Marc (Rhode-St-Genèse : Albert De Visscher, 1963)
Dr. De Laet is een medisch chirurg van opleiding en ook voor deze mensen is het belangrijk dat je de uitslag van een oogonderzoek correct analyseert.