Savoir interpréter un électro-encéphalogramme - Fischgold, Hermann, 1899-1982; Bremer, Frédéric; Dreyfus-Brisac, C. (Brussel : Albert De Visscher, 1969)
Het electro-encefalogram is en blijft een klassieker in de neurologie: uit de hersenactiviteiten die gemeten worden maken artsen en specialisten op wat er precie mis loopt in je hersenen bij die epilepsie, slapeloosheid, aanhoudende hoofdpijn, ... Deze "film van je hersenactiviteit" speelt een belangrijke rol in het bepalen van je behandeling. Het is dan ook van groot belang dat de hulpverstrekkers die film correct kunnen lezen: deze kleine pocket wil een handleiding zijn bij het correct lezen van een EEG.