Pocket handbook of psychiatric drug treatment - Kaplan, Harold Irwin, 1927-1998; Sadock, Benjamin J., 1933- (Baltimore : Williams & Wilkins, 1993)
Kaplan en Sadock geven in deze mooi uitgegeven pocket een gedetailleerd overzicht van alle medicijnen die toen gebruik werden binnen de psychiatrie: je krijgt afbeeldingen van de pillen en de beschikbare dosissen en vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg: waar worden ze voor gebruikt, uit welke onderdelen bestaan ze precies, wat doen ze precies, wat zijn de aangewezen dosissen, welke bijwerkingen hebben ze, ... Leest als het ware als de bijsluiter die we bij elk medicijn vinden. Alles mooi bij elkaar gebracht, een prachtig handboekje voor alle mensen die in de psychiatrie werken.
Includes bibliographical references and index.
Keywords: Mental Disorders -- Drug therapy -- Handbooks; Psychopharmacology -- Handbooks, manuals, etc; Psychopharmacology -- Handbooks; Psychotropic drugs -- Handbooks, manuals, etc