Moed en vertrouwen door positief denken - Peale, Norman Vincent, 1898-1993 (Baarn : Tirion, 1991)
Veertig jaar na het verschijnen van zijn boek "De kracht van positief denken" vindt Peale de tijd rijp om zijn boodschap nog eens te verkondigen voor de volgende generatie en dit boek is daar het resultaat van. Heb vertrouwen in jezelf en God en je kan alles overwinnen, zo luidt zijn credo.