Muziektherapie - Holthaus, Clemens, 1918-; Sunier; Sunier, A. (Amsterdam : Agon Elsevier, 1970)
Een vrij eenvoudig handboek van muziektherapeut Clemens Holthaus over deze veel gebruikte therapie: het gebruik van een ritmetest om een basis te leggen voor een werkplan en vervolgens worden de musiceertechnieken op slaginstrumenten, snaar- en blaasinstrumenten nader bekeken om zo goed gebruik te maken van de therapie. Muziektherapie voor de beginners dus.
Bibliography: p. 104-108.
Keywords: Music therapy