Gestalttherapie nu : therorie, technieken en toepassingen van gestalttherapie-methoden - Dekesel, C. E.; Fagan, Joen; Grabijn, David, 1947-; Shepherd, Irma Lee (Meppel : Boom, 1974)
Naast de vertaalde four lectures van Fritz Perls, grondlegger van de gestalttherapie, bevat dit boek ook een reeks studies van jongere en gelijkgestemde psychotherapeuten, die verfijningen in theorie en technieken van de gestalttherapie aandragen.