Drugs : middelen, mensen, samenleving - Casselman, Jo, 1939-; De Schepper, Paul, 1929-2016; Nuyens, Yvo, 1939- (Antwerpen : Nederlandsche Boekhandel, 1971)
In dit boek worden eerst de drugs zelf uitvoerig voorgesteld: o.a. muskaatnoot, tabak en alcohol passeren de revue. Vervolgens worden de mensen binnen het proces onder de loupe genomen: hoe ontstaat druggebruik, hoe verloopt druggebruik en hoe kan je voorkomen of helpen. En tenslotte wordt gekeken wat de plaats van druggebruik is binnen de samenleving en wordt de vraag gesteld wat wij bijvoorbeeld kunnen doen.
Keywords: Drugs -- Addresses, essays, lectures