Sigsymbol dictionary - Cregan, Ailsa, 1938-; Learning Development Aids (S.l. : LDA, 1982)
Deze uitgave is waarschijnlijk een uitgave die Cregan in eigen beheer heeft uitgebracht. Ze dankt in de begeleidende tekst uitgebreid de verschillende instanties en personen die bijgedragen hebben aan dit woordenboek van gebarentaal. Blijkbaar is deze gebarentaal een mix van verschillende bestaande systemen. Heel beperkt natuurlijk, waarbij de woorden worden voorgesteld door tekeningen en de nodige uitleg gegeven wordt bij het gebaar dat je moet maken om het woord duidelijk te maken. Waarschijnlijk komen we in dit woordenboek tot een soort gemene deler van verschillende systemen, wat op zich misschien beperkt is maar nooit kwaad kan.