Verhaal van Gelderland - Gubbels, Maarten, 1983-; Melenhorst, Michel; Verhoeven, Dolly, 1959- (Amsterdam : Boom, 2022)
"In vier boeken behandelt het Verhaal van Gelderland alle belangrijke thema's uit het Gelderse verleden. Van de mysterieuze grafheuvels op de Veluwe tot de machtige hertogen van Gelre. Van ordelijke Romeinse legerkampen tot weelderige adellijke landgoederen. Van de gewelddadige verovering van Grol tot de mislukte slag om Arnhem." --
3. Gelderland als Nederlands gewest: verhaal van Gelderland van 1543 tot 1795
Bevat afbeelding uit collectie Archief Gent p. 74
Includes bibliographical references and indexes.
Keywords: Gelderland (Netherlands) -- History