De windstoot : over de macht van de beperking - Arnold, André; Baert, Barbara, 1967-; Cael, Ann; De Cleene, Arnout, 1986- (S.l. : Wit.h, 2023)
Catalogus van de gelijknamige tentoonstelling die plaats had in het Museum Dr. Guislain van 25 maart tot 1 oktober 2023. Een samenwerking tussen Wit.h en het museum, waarbij alle aandacht ging naar de sterkte van de beperking, het idee om een beperking niet te zien als een zwakte maar als een kracht om dingen te doen die anderen niet kunnen. Vele ateliers, galerijen en aanverwante instellingen namen deel aan deze tentoonstelling, waaronder Kunstencentrum BUDA Kortrijk, La S Grand Atelier Vielsalm en LUCA Gent om maar enkelen te noemen. Een heel gevarieerd aanbod waarbij bijvoorbeeld de video van Shérazade Gharbi & Ilke De Vries, de tekeningen van Camilla Witte & Richard Bennaars en Les Gueules Cassées van Iréne Gérard & Michiel De Jaeger zeker in het oog sprongen.