Oerbeelden : de structuur van de ziel - de psychologie van het kindarchetype - over de verschijningsvormen van de geest in het sprookje - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Camerling, Elisabeth, 1901-1969; de Vries-Ek, Pety, 1944- (Rotterdam : Lemniscaat, 1982)
"De structuur van de ziel" en "Over de verschijningsvormen van de geest in het sprookje" waren eerder al verschenen, "De psychologie van het kindarchetype" is een nieuwe vertaling die deze bundel vervolledigt.