De symboliek van de geest : studies over de psychische phaenomenologie - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Camerling, Elisabeth, 1901-1969; Schärf, Riwkah, 1907-1987 (Amsterdam : L.J. Veen, 1956)
Zoals de titel duidelijk maakt gaat Jung in dit werk dieper in op de symboliek van de geest.