Jung : waarheid & legende - Brome, Vincent, 1910-2004 (Rotterdam : Lemniscaat, 1993)
Brome gaat in deze biografie niet zozeer in op het werk en de prestaties van Jung maar gaat op zoek naar de mens Jung: zijn leven, zijn liefdes, zijn reizen en de invloed daarvan op zijn werk.
Keywords: Jung, Carl Gustav, -- 1875-1961.