De werkelijkheid van de ziel : toepassingen en vorderingen van de nieuwere psychologie - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Jung, Emma, 1882-1955; Kranefeldt, Wolfgang M., 1892-1974; Rosenthal, Hugo, 1887-1980 (Amsterdam : L.J. Veen, 1957)
Het vierde deel van de "Psychologische Verhandelingen" van Jung waarin hij opnieuw uitleg geeft bij zijn nieuwe inzichten.