Lehrbuch der Rorschach-Psychodiagnostik : für Psychologen, Ärzte und Pädagogen - Bohm, Ewald, 1903-1980 (Bern : Verlag Hans Huber, 1957)
Een handboek voor de psychologen, artsen en pedagogen die gebruik willen maken van de gekende Rorschach-test, de vlekkentest waarbij je moet vertellen wat je ziet in die vlekken. De bijhorende platen maken deel uit van dit werk.
Mit 10 Hilfstafeln für die Lokalisierung in Mappe