Psychologie et alchimie - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Cahen, Roland, 1914-1998; Pernet, Henry (Paris : Éditions Buchet/Chastel, 1970)
Een heel mooi geïllustreerd werk waarin de band tussen alchemie en psychologie duidelijk wordt gemaakt. Ook interessant: vooraan in het boek een krantenknipsel over een tentoonstelling over tantrisme in de Brusselse galerij Withofs, gedateerd De Standaard, 23/01/71