Psychologie van het onbewuste - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Ringeling, G. (Arnhem : Van Loghum Slaterus, 1954)
Jung laat ons in dit boek delen in zijn inzichten wat betreft de aard en de betekenis van het onbewuste: de psychoanalyse, de theorie van de eros, de wil tot macht, het introverte en extraverte type, het persoonlijke en collectieve onbewuste, ...