Therapeutische Psychologie : ihr Weg durch die Psychoanalyse - Kranefeldt, Wolfgang M., 1892-1974; Jung, Carl Gustav, 1875-1961 (Berlin : De Gruyter, 1956)
Alle mogelijke facetten van de psychoanalyse komen aan bod in dit werk: die französische Hysterie- und Hypnoseforschung, die Traumahypothese, die Psychoanalyse, Freuds Sexualtheorie, ...