Zielsproblemen van onze tijd : lezingen en essays - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; de Vries, Frank (Amsterdam : Veen)
Oplossingen komen voor alle duidelijkheid niet aan bod in dit boek, dit werk is alleen een opsomming en verduidelijking van problemen binnen de psychologie waar de mens mee geconfronteerd wordt.