Psychologie : een inleiding - Roediger, Henry L., 1947-; Brysbaert, Marc; Capaldi, Elizabeth Deutsch; Paris, Scott G., 1946- (Gent : Academia Press, 1998)
Een heel mooi en prachtig geïllustreerd naslagwerk waarin de psychologie mooi verdeeld over duidelijke hoofdstukken uitgelegd wordt aan de lezer(es). Gewaarwording, waarneming, bewustzijn en aandacht, conditionering en leren, onthouden en vergeten, denken en taal, baby's en kinderen, ... tot en met psychopathologie, therapieën, sociale psychologie en toegepaste psychologie: alles wordt mooi opgelijst in dit mooie handboek.