De mens en zijn symbolen - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Freeman, John, 1914-2014; Henderson, Joseph L., 1903-2007; Jacobi, Jolande, 1890-1973; von Franz, Marie-Louise, 1915-1998 (Rotterdam : Lemniscaat, 1982)
Één van de verschillende klassiekers uit het werk van Jung: de auteur behoort niet voor niets tot de grootsten uit de geschiedenis van de psychiatrie.