Psychotherapie op grondslag van wereldbeelden - Carp, E. A. D. E. (Eugène Antoine Désiré Emile), 1895-1983 (Lochem : De Tijdstroom, 1959)
Basis van dit boek is het wereldbeeld dat een patiënt heeft, een wereldbeeld dat zijn invloed heeft op het gedrag van deze laatste. Maak kennis met de hysterische, demente, melancholische, manische, paranoïde, schizofrene, dwangneurotische en andere mensen wiens wereldbeeld "gestoord" is.