Critische en statistische onderzoekingen betreffende de Behn-Rorschach-test - van den Broek, Pieter ('s-Gravenhage : Boekencentrum, 1950)
De Rorschach-test is ons allen welbekend: kijk naar de inktvlek en zeg wat je er in herkent, wat je er in ziet, en leg uit. Een veel gebruikte test in de psychologie en psychiatrie. In dit leerboek wordt uit de doeken gedaan hoe je de antwoorden van de patiënten moet interpreteren. Meestal zitten de platen voor deze test apart in een mapje en krijg je dus een set van twee stuks, het leerboek én de platen, maar in dit geval zit alles bij elkaar in één uitgave: na de theorie, voorzien van de nodige tabellen, volgt een set van 10 platen die bij dit handboek horen, gevolgd door een literatuurlijst en een inhoudstafel. Een heel compact maar volledig geheel, mooi uitgegeven.
Keywords: Rorschach Test