Le séminaire de Jacques Lacan / 3 Les psychoses, 1955 - 1956 - Lacan, Jacques, 1901-1981; Miller, Jacques-Alain, 1944- (Paris : Éditions du Seuil, 1981)
Jacques-Alain Miller bundelt in dit volume alle seminarieteksten van Jacques Lacan bij elkaar die deze voorlas in de periode 1955-1956. Thema van deze teksten zijn de psychosen.