Het vermaak door de eeuwen heen - Auguet, Roland, 1935-1994 (Amerongen : W. Gaade, 1975)
Geïllustreerd overzicht van verschillende vormen van volksvermaak, zoals Romeinse gladiatorenspelen, commedia dell'arte, carnaval en circus