Le jugement moral chez l'enfant - Piaget, Jean, 1896-1980; Baechler, N.; Feldweg, M. A.; Lambercier, M. (Paris : Presses universitaires de France, 1957)
Het origineel van dit boek dateert ... uit 1932 !!! Je kan dus gerust stellen dat deze uitgaven uit 1956 een serieuze update is. Het vakgebied blijft natuurlijk hetzelfde: les règles du jeu, la coopération et le développement de la notion de justice en les deux morales de l'enfant et les types de rélations sociales.