De beste sigaret voor uw gezondheid : hoe roken de wereld veroverde - Schotanus, Friso, 1976- (Amsterdam : Atlas, 2014)
Geschiedenis van de opkomst, de bloei en de teruggang van de sigaret in de westerse wereld.
Met literatuuropgave.