Inleiding tot de studie der psycho-analyse - Freud, Sigmund, 1856-1939; Van Renterghem, Albert Willem, 1845-1939 (Amsterdam : Wereld-bibliotheek, 1963)
Één van de zovele klassieke titels van Sigmund Freud, waarbij hij uitgebreid uitleg geeft bij de psycho-analyse. De gekende uitleg bij de droom, weerstand en verdringing van trauma's, het geslachtsleven van de mens, de angst en het narcisme, ...